logo
Tehno-Stroj Milek d.o.o.
Strojarsko održavanje postrojenja 0-24h

O nama

Tvrtka Tehno-Stroj Milek d.o.o. nudi uslugu kompletnog strojarskog održavanja postrojenja u prehrambenoj, farmaceutskoj i kemijskoj industriji. Mogućnost vezanja ugovorom za održavanje kompletnog postrojenja i izradu strojnih dijelova prema uzorku i nacrtu. Raspoloživost 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu uključujući i praznike. 

50 godina tradicije i iskustva

Poslujemo u novom poslovnom objektu koji zadovoljava sve standarde dobre proizvođačke prakse. Tvrtka također zadovoljava norme ISO 9001 : 2008, i norme ISO 14 001 : 2004, te posjeduje odgovarajuće certifikate.

Tijekom vremena razvijeni su i neki vlastiti proizvodi kao što su: zupčasta pumpa iz nehrđajućeg materijala za transportiranje i doziranje proizvoda u prehrambenoj industriji, nehrđajući ventili od kojih su najzanimljiviji nepovratni i homogenizacioni ventili.

Pored izrade novih strojnih dijelova izvodimo i reparature istrošenih i to tvrdim kromiranjem i brušenjem.

Tehno-Stroj Milek d.o.o. u stanju je izrađivati najkompliciranije alate, te što je još zahtjevnije, dijelove alata, tako da odgovaraju ostalim elementima, koji su već djelomično istrošeni.

Unutarnjom organizacijom tvrtke uspjeli smo ostvariti spremnost na trenutnu intervenciju radi otklanjanja kvara na postrojenju i mogućih zastoja u proizvodnji i to od 0-24h svih 365 dana u godini. Stil rada je takav da po pozivu dolazimo, defektiramo kvar, demontiramo oštećeni dio, te ga u vlastitoj radionici popravljamo ili izrađujemo novi i ugrađujemo ga. Također smo osposobljeni za preuzimanje i izvođenje radova tokom remonta strojeva i postrojenja.

Po potrebi osiguravamo višesmjenski rad do gotovosti posla, kako bi zastoj proizvodnje bio što kraći.

Očitovanje o raspoloživosti

Tvrtka TEHNO-STROJ MILEK d.o.o. raspoloživa je 24 sata tijekom cijele godine za slijedeće radove:
  • sve vrste strojne obrade
  • servisi, popravci i remonti pumpi (cirkulacione, klipne, vakuum pumpe) s i bez klizno osovinskih mehaničkih brtvenica
  • reduktori trasportera, kotlova, reaktora
  • mješalice i pogoni mješalica na kotlovima i ostalim posudama
  • sve vrste ventilatora
  • proizvodni strojevi u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji: strojevi za pakiranje, blistiranje, transportne trake, pužni transporteri, konusni mješači itd.

Poslovanje tvrtke TEHNO-STROJ MILEK d.o.o. organizirano je prema potrebama korisnika na način da su pored redovnog radnog vremena djelatnici raspoloživi pristupiti intervenciji u bilo koja doba tijekom dana uključujući i praznike .

Tvrtka TEHNO-STROJ MILEK d.o.o. posjeduje svoj vozni park primjeren zahtjevima prijevoza tereta i radnika.

U slučaju potrebe u mogućnosti smo osigurati višesmjenski rad do gotovosti posla, kako bi zastoj proizvodnje bio što kraći. Praksa je dosad pokazala da nam udaljenost nekog pogona nikad nije stvarala problem, te smo spremni hitnim osobnim dolaskom na lice mjesta maksimalno skratiti zastoj u proizvodnji.